Gör världens snyggaste bardisk

Att öppna en pub eller en bar kan vara nyckeln till en roligare karriär. Kanske har du tidigare jobbat inom restaurangbranschen och vill starta något eget. Men att öppna en pub kräver inta bara rätt utrustning för att servera drycker och mat – det kräver också en snygg inredning för att gästerna ska känna sig välkomna.

Satsa på ett bra utrymme för kök

Lägg energi på inredningen men se först till att ha tillräckligt med yta för att införskaffa ett bra storkök. Hos https://www.servicepartner-rms.se/ finns både reservdelar för storkök och möjligheten att begära en installation av hela köket för en restaurang eller krog. När köket och allt det väsentliga är på plats kan du koncentrera dig på hur du vill ha resten av puben, såsom att fixa världens snyggaste bardisk!

Hur stor vill du ha bardisken?

I många barer och pubar är bardisken inte bara där för att folk ska kunna ta en liten drink – bardisken ska även kunna servera barmenyer så att gästerna ska kunna äta en bit mat och ta en drink samtidigt. Därför måste du fundera på hur din meny ser ut. Ska du servera en ordentlig barmeny och vet du med dig att gästerna kanske ofta blir sugna på att äta där, så kan en större bardisk vara på sin plats.

Om bardisken endast ska vara en slags väntplats på att få sitt bord kan du göra den lite mindre. Sedan spelar naturligtvis din pubs eller bars storlek roll. En liten pub kan inte ha en bardisk som tar upp merparten av lokalen.

Design av bardiskar

Idag finns mängder med design av olika bardiskar som bör smälta in i samma stil som resten av baren. Faktum är att du kan bygga en rustik bardisk alldeles själv om du vill. Tänk på att barspeglar är viktiga, det skapar även rymd i lokalen. En mindre bar känns då plötsligt större.

Skyltar och dylikt som tar lite uppmärksamhet är mycket trendigt och ger ett roligare intryck. Det behöver inte vara de klassiska skyltarna man alltid ser utan testa något nytt som går i stil med inredningen.

Se till att du har tillräckligt med förvaring av alla flaskor och glas, ölhällare och lampor. Belysningen är väldigt viktig fr att få folk att komma i rätt stämning. Se även över valet av barstolar som både ska vara snygga och bekväma.

Related Posts

ezy