Stockholms bästa pubar

Att träffa vännerna och gå på en grym pub är alltid väldigt roligt, men utbudet av pubar i Stockholm är stort och det finns många olika alternativ att välja mellan. Vissa är riktigt bra, men många lever inte upp till den nivå som de utlovar. Det är något som man i många fall får lära sig “den hårda vägen”.

Vi vill att din pubkväll tillsammans med kompisarna ska bli så bra som möjligt och har därför tagit fram en lista på några av huvudstadens absolut bästa alternativ. Här nedan hittar du pubar som passar utmärkt för AW:n tillsammans med kollegorna så väl som förfesten inför en helkväll på krogen med dans och fest. Om du inte planerar utgång inom den närmaste tiden kan du underhålla dig med ett riktigt roligt sällskapsspel under tiden och spara denna pub-guide till ett senare tillfälle.

Topplista – Stockholm bästa hak

Man in the Moon – Man in the Moon har tveklöst varit en av Stockholms, och till och med Sveriges, bästa restaurang för ölälskare. Här hamnar du i ett riktigt himmelrike av olika typer av ölsorter och får njuta av en skön, svängig och avslappnad atmosfär.

Tudor Arms – På Grevturegatan 31 i Stockholm kan du hitta en av världens absolut bästa pubar och det är ingen mindre än Tudor Arms som vi talar om. I Storbritannien är den här puben ledande och har stått stadigt sedan år 1969.

Monks – På Monks får du ta del av ny- och egenbryggd öl från hjärtat av Stockholm och räkna även med ett par ölkokta musslor på sidan om. Vill du inte ha Monks egna öl har du ett flertal andra att välja mellan, 1400 andra sorter om vi ska vara exakta. Till Monks kan du även vända dig om du skulle vara intresserad av att gå en ölbryggningskurs.

Öleriet – I Vasastan hittar du den mysiga, men ack så livliga, sportsbaren Öleriet. Det här stället är perfekt för mysigt häng eller AW med jobbkompisarna, samtidigt som det passar utmärkt för sportfantasten.

Pressklubben – Det finns få saker som går ihop så väl som ordet pub och ordet öl. Vill du besöka ölmecka är det utan tvekan Pressklubben som du ska stiga in på. Här hittar du över 750 olika sorters öl och majoriteten är belgiska alternativ. Pressklubben erbjuder även ölprovningar för små som stora sällskap.

Det här är naturligtvis bara några få av alla de härliga pubar som Stockholm har att erbjuda. På internet finns det ett flertal olika guider som rekommenderar dessa pubar ovan, så väl som andra alternativ. Vad som räknas som en bra pub för dig kan bara du bestämma. Vissa vill ha det väldigt högljutt och “håll i gång”, medan andra vill ha lugnare och mer avslappnade och stillsamma alternativ.

Related Posts

ezy