En eller flera öl

Hur många gånger har vi inte gått ut eller stannat till på något ställe för att ta en öl eller en drink för att sedan märka att vi stannar kvar efter den där ölen eller drinken snarare än stoppar drickandet efter just en. Den första är ju alltid så god brukar man kunna säga för att senare följa upp med något i stil med att en till kan man ju ta, och kanske upprepar detta mantrat många gånger innan man går hem efter några öl för många. Är det här ett beteende som är jobbigt för dig, händer ofta eller ställer till det för dig i ditt liv är det antagligen läge att se över dryckesvanorna. Men kanske känner du dig tillfreds med ditt sätt att förtära alkohol och då ska du ju fortsätta med det.

En eller ett par öl om dagen är snarare hälsosamt skriver i Expressen i denna artikel och varför då inte hitta en pub med din kompis istället för att njuta av ölen i ensamhet. Blir det fler än ett par öl och upp emot en större mängd vänder det nyttiga istället och får motsatt effekt.

Att du däremot tar några fler öl än du räknat med från början behöver ju nödvändigtvis inte vara något du måste må dåligt över. Man måste unna sig att ha roligt också och känner du inte att det skapar några problem i övrigt har du ju faktiskt inte gjort något fel och har inget att oroa dig över. Det är dock alltid bra att vara uppmärksam och reflektera över sina vanor.

Related Posts

ezy